KVC Deerlijk Sport 1634 - Contact

Campus A (centrum)

Stadion + oefenterreinen

Adres:

Guido gezellelaan - 840 Deerlijk

Kantine Centrum - Tel. 056 714 419

 

Campus B (Sint Lodewijk)

Adres:

Oliebergstraat - 8540 Deerlijk

 

Nieuwe inschrijvingenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactpersonen

Voorzitter: Patrick Allegaert - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretariaat: (GC): Viviane Devolder - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsoring: Stijn Vermoere - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugdwerking: Caroline Buyck - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TVJO (Jeugdcoördinator): Koen Detollenaere / Benny Debeil - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gastrofoot: Stijn Vanhoorelbeke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tornooien - Francois Termont - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Website: Deleersnyder Kurt – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.